Bel ons

06 22367115

Mail ons

info@robuustvloeren.nl

PVC vloer leggen op plavuizen

PVC vloer leggen op plavuizen

Een PVC vloer is zeer modern: deze vloer is gemaakt van kunststof, waardoor het over zeer praktische, handige eigenschappen beschikt. Echter betekent dit niet dat een PVC vloer misstaat in een ouder pand. Een PVC vloer leggen op plavuizen is zeker een optie. Het kan zelfs een extra dimensie geven aan uw interieur en een toevoeging geven aan de uitstraling van uw ruimte.

PVC vloer leggen op plavuizen: iets voor uw pand?

Nederlandse gemeentes kennen vele gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. Sommige panden die vandaag de dag bewoond worden of kantoorruimte bieden, dateren zelfs nog uit de middeleeuwen. De uitstraling van deze panden geven van zichzelf al sfeer aan uw woon- of werkomgeving. Wanneer u de gelukkige persoon bent die beschikt over een mooi oud pand als woning of kantoorruimte, wilt u natuurlijk een mooie vloer die hierbij matcht… Of juist een contrasterend effect geeft! Een PVC vloer leggen op plavuizen biedt vele opties.

PVC vloerVeilig en praktisch of contrasterend en eclectisch?

Het is maar net wat bij uw stijl past: sommige mensen zien hun interieur graag als een compleet geheel dat helemaal matcht, zodat alles mooi bij elkaar past. Echter is het ook een idee om eens out of the box te denken!

Bij een oud pand met witte muren en decoratieve muurafwerking kan een pvc-vloer met betonlook bijvoorbeeld juist een mooi contrast bieden. Zo maak je jouw ruimte eclectisch: voeg die verschillende stijlen, tijden en stromingen maar samen!

Het is te begrijpen als u het liever wat veiliger aanpakt: het zou zonde zijn als de plank compleet wordt misgeslagen en u gauw uitgekeken raakt op de nieuwe vloer. Een PVC vloer in eikenhouten stijl is bijvoorbeeld een veilige, maar zeer stijlvolle en sfeervolle keuze. PVC vloer leggen op plavuizen biedt, zoals u leest, allerlei mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PVC vloer leggen op plavuizen? Dan helpt Robuust Vloeren u graag verder. Samen kunnen we kijken wat qua stijl het beste bij u en uw ruimte past!