Bel ons

06 22367115

Mail ons

info@robuustvloeren.nl

PVC vloer kosten per m2

PVC vloer kosten per m2

Wilt u weten wat een PVC vloer kosten per m2? Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw PVC vloer kan plaatsen? Dan kunt u terecht bij Robuust Vloeren! Wij helpen u een keuze te maken voor de ideale vloer voor uw woonruimte of bedrijfsruimte en lichten u in over de kosten.

Wanneer uw keuze is gevallen op een PVC vloer zijn er veel mogelijkheden. Uiteraard moet u eerst een keuze maken betreft de look die u wilt: wat wilt u uitstralen? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie, stijlvolle eikenhouten look, maar een betonlook is ook een gewaagde en robuuste keuze!

PVC vloer kosten per m2: keuzemogelijkheden

Wanneer u een keuze hebt gemaakt in de stijl en de feeling die u wilt uitstralen, bent u nog niet klaar met beslissen. PVC vloeren kunnen namelijk op verschillende wijzen worden aangeleverd.

Kiest u bijvoorbeeld voor een zelfklevende vloer, een klikvloer, een te lijmen vloer of een losse vloer? Hier lichten wij u graag toe wat voor soort vloeren dit zijn. PVC-vloeren kunnen onder meer gelegd worden op plavuizen.

Lijmvloer

Een PVC-vloer die vaak gekozen wordt is de lijmvloer. Dit wordt ook wel een drybackvloer genoemd. Bij een lijmvloer of drybackvloer worden de PVC-stroken aan de ondergrond gelijmd. Hierbij is het wel van groot belang dat deze ondergrond geëgaliseerd is. Dit is een dunne vloer, waardoor de PVC-stroken gemakkelijk op maat geknipt kunnen worden. Wilt u weten wat een dergelijk PVC vloer kosten per m2? Neem contact op met Robuust Vloeren, wij maken graag een offerte voor u op.

Klikvloer

Bij een klikvloer worden stroken PVC aan elkaar bevestigd door middel van een kliksysteem. De stroken zijn bij een klikvloer dikker dan normaal gesproken bij een PVC-vloer het geval is. De klikvloer moet worden geplaatst op een anti-slipondervloer. Dit voorkomt dat de stroken gaan verschuiven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u en uw woning? Wij geven u graag meer informatie over de PVC vloer kosten per m2 en dergelijke.

Loslegvloer

Ook bij een loslegvloer zijn de stroken dikker dan bij gewoon PVC. Deze vloer wordt zwevend op een geëgaliseerde ondergrond gelegd. Onder deze stroken zit een anti-sliplaag bevestigd, hierdoor heeft de vloer geen ondervloer nodig die de boel bij elkaar houdt.

Zelfklevende vloer

Deze PVC-stroken beschikken over een zelfklevende eigenschap. Er zit een beschermlaagje aan de zelfklevende laag bevestigd. Wanneer je deze eraf haalt kunnen de PVC-stroken op de ondervloer worden geplaatst. Je hoeft voor deze vloer dus geen speciale, dure lijm aan te schaffen.

Wanneer u meer wilt weten over PVC vloer kosten per m2 helpt Robuust Vloeren u graag verder!